50 Aniversari de Motosprint – Notas de prensa

Foto de Motosprint Andorra

Motosprint sorgeix de la passió per l’esport i les motos. És la visió d’una oportunitat de negoci. Als anys 70 no hi havia ni motos, ni cascos ni roba per a motorista d’importació que en altres països sí que estaven disponibles.

Teresa Carrillo Raigada i Montserrat Travesset Ribó, dones pioneres al món del motociclisme a Andorra, al costat de Lluís Moliné Armengol, tot un esportista i amant de les motos i l’esquí alpí (va participar amb Espanya a les olimpíades d’hivern a Cortina d’Ampezzo el 1956) van fundar Motosprint el 1972.

Visionaris i emprenedors, van veure l’oportunitat de negoci en oferir al col·lectiu motard la possibilitat de poder adquirir accessoris de marques de qualitat, fabricades a altres països a preus més baixos o raonables, ja que a Andorra no hi havia els excessius impostos que existien als anys 70. Comprar a Andorra estava de moda.

Amb aquesta visió de futur i l’entusiasme dels 3 fundadors pel motociclisme, van fer realitat un gran somni empresarial. El 1972 Motosprint va obrir les portes amb una botiga especialitzada en roba i accessoris per a l’equipament del motorista.

El maig de 2022 Motosprint compleix 50 anys i segueix amb la mateixa il·lusió i passió del primer dia gràcies a la confiança i fidelitat dels nostres clients que s’han convertit en amics, a qui donem des d’aquí un reconeixement per acompanyar-nos durant tants anys.

La professionalitat, coneixement i bona feina del nostre equip fa que Motosprint sigui un referent a Andorra per a tots els aficionats i usuaris del motociclisme.

Actualment, Motosprint compta amb 1000 m2 de botiga i un pàrquing cobert, així com amb una gran varietat de marques de qualitat: AGV, Arai, Nolan, Spidi, Shoei, Shark, Midland, Helite, OnBoard, Hebo, Sena, Falco, TCX, Clover, Givi, Nexx… cadascuna especialitzada en la seva, ja sigui cascos, jaquetes, pantalons, botes, guants, etc., i és distribuïdor oficial de la prestigiosa marca holandesa Rev’it!

Motosprint ha esdevingut un col·laborador d’innombrables esdeveniments i actes on les motos són la màxima prioritat. Rodi Book, Cherokee Rider, Artic, Bassella Race, Rider 468 d’Andorra, Spidi Tour, Birraider, ZClub, Club BMW boxer…

El 2017 Oriol Puig Bultó, cofundador de Bultaco, pioner de l’off-road a Espanya a les dècades dels 50 i en aquell moment director de la Comissió Tècnica de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) es va convertir en el primer ambaixador de luxe i membre honorífic de Motosprint.

Motosprint no és només una botiga, és un sentiment, l’essència de viure, una genuïna experiència en dues rodes que ja fa 50 anys que batega amb força.

Relacionados

BIO-DIS Pharma refuerza su compromiso medioambiental con una planta fotovoltaica de autoconsumo energético

Laboratorios BIO-DIS Pharma -compañía andaluza especializada en el desarrollo, fabricación, distribución y exportación de vitaminas,…

El masaje: un arte para la salud que se practica desde hace miles de años, por ZENTOPÍA

Historia del masajeEl masaje es sin duda el remedio más antiguo adoptado por el hombre…

Estudios Madrid, consejos para preparar oposiciones a Policía Nacional

Pero nada es imposible, por eso en Centro de Estudios Madrid se ofrecen estos consejos…

PULIDO DE SUELOS: ventajas de los suelos de hormigón pulido

El hormigón es un material muy importante en la construcción o en la reforma de…

Schaeffler organiza el ‘Climate Action Day’ a nivel mundial

El 22 de junio se celebró el ‘Climate Action Day’ en todos los emplazamientos de Schaeffler…

La startup Zinkee gana la V edición de Venture on the Road

El jueves 14 de julio se celebró la gran final de la V edición de…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *