CASEMEDIA EMBALAJES implanta el de control de gestió CEDEC- BI GOLD i manté la seva col·laboració amb CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

Per a això, compta amb unes àmplies instal·lacions amb més de 700 m², proveïdes de maquinària d’alta precisió d’última tecnologia i un equip humà altament qualificat, amb àmplia experiència en el sector. Gràcies a ells i a l’ús de materials de la màxima qualitat, CASEMEDIA EMBALAJES pot oferir productes que cobreixen les màximes exigències del mercat que protegeixen amb total seguretat els materials transportats pels seus clients.

Emmarcat en el seu pla estratègic de creixement, l’empresa ha creat una nova línia de negoci enfocada a proveir a l’exèrcit espanyol de terra amb la seva línia d’embalatges rugeritzats per a la protecció d’equips terrestres, un producte totalment estanc, resistents a la pols, la humitat i l’aigua, molt lleuger i altament resistent a cops, ideal per a la protecció d’equips terrestres de l’exèrcit espanyol en els seus diferents parcs logístics al llarg de tot el territori nacional.

Amb la finalitat de tenir un major control de la seva informació financera, l’empresa ha posat en marxa recentment un important procés de digitalització, implantant la plataforma CEDEC Business Intelligence GOLD, una potent eina d’anàlisi empresarial en línia que permet realitzar un tractament de les dades de l’empresa, convertint-los en informació útil, visual i interactiva per a ser consultats en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Gràcies als serveis de la consultoria empresarial CEDEC, amb aquesta nova plataforma de control de gestió, la direcció de l’empresa obté una visió global i detallada del negoci i de la seva evolució, monitorant les dades en temps real, la qual cosa permet un major control economicofinancer que agilita la gestió empresarial.

Amb la finalitat de professionalitzar la gestió de l’empresa, CASEMEDIA EMBALATGES, S.L.U. col·labora amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965, en el desenvolupament de projectes que millorin la seva estructura organitzativa i els mètodes de control de gestió econòmica i financera.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

PACARI suma un nuevo reconocimiento con el Premio Excelencias Gourmet

Por ser chocolates 100% orgánicos, procedentes del comercio directo y ser la única empresa en…

Nace Feetcalm, la primera firma enfocada en exclusiva al cuidado integral de los pies

Los pies de cada persona caminan una media de 5.000 pasos al día y, si…

El Congreso de F&B Hotelero analiza oportunidades y desafíos para la industria de Alimentación y Bebidas

El Congreso tendrá lugar en la Academia de Cine de Madrid el 31 de enero…

AleaSoft: Los precios de los mercados eléctricos europeos se dan un respiro en la tercera semana de enero

Producción solar fotovoltaica y termosolar y producción eólicaLa tercera semana de enero terminó con un…

ILIA Consulting crece con la integración del despacho de abogados Codina-Canalda

ILIA Consulting ha sido una de las firmas que más ha crecido en los últimos…

Gana Energía: nueva campaña para afrontar la cuesta de enero reduciendo la factura energética

Gana Energía, empresa comercializadora independiente de electricidad que ofrece energía 100% renovable, pone en marcha…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *