INTERBREAD manté la col·laboració amb la consultoria d’empreses CEDEC en el desenvolupament de nous projectes

Foto de CEDEC, consultoría d

Amb l’objectiu de donar el millor servei als seus clients, INTERBREAD realitza repartiments diàriament per tota la província de Granada, des de fleques tradicionals a hotels, restaurants, cafeteries o empreses de servei d’àpats entre altres, amb una àmplia varietat de productes, tant de primeres marques com de fabricació pròpia, com la seva gamma de pa Mundipan i la seva línia de pastisseria artesanal.

Emmarcat en el seu pla estratègic de creixement, l’empresa està immersa en la inauguració de les seves noves instal·lacions productives al Parc Metropolità Industrial i Tecnològic de Escúzar (Granada), un ambiciós projecte que, amb una inversió superior als 3 milions d’euros, comptarà amb una cambra de congelació de 1.500 m², un nou obrador de pastisseria de 700 m² i una nova seu central d’oficines.

Coincidint amb l’impuls de les noves instal·lacions, amb les quals INTERBREAD ampliarà la seva capacitat de producció, l’empresa ha fet un canvi d’imatge corporativa, amb un nou logotip amb línies més actuals, així com un redissenyo del seu embalatge i un nou portal web entre altres elements de comunicació.

INTERBREAD, S.L. porta col·laborant, des de l’any 2016, en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica d’Empreses líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965. La seva col·laboració s’ha centrat en el desenvolupament de projectes enfocats a millorar el control de gestió econòmica i operativa, així com el suport a tot el relatiu amb el relleu generacional que consolida el futur de l’empresa.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Ignasi Vidal: “Hay que ´empresarializar´ el despacho, no profesionalizarlo”

Después del éxito de la primera sesión del pasado 18 de mayo, Lefebvre, proveedor de soluciones…

Rubén Fornell, el mentor de empresas, instituciones y personalidades

Pocas son las empresas y personajes públicos que se atreven a confesar quiénes les asesoran…

Alex O’Dogherty celebra 25 años de años de carrera con una actuación especial en El Patio de Triana

El 7 de Julio es sin duda una fecha muy especial para el artista de…

El óxido nítrico, clave para una España saludable en 2030

Según el índice Bloomberg Healthiest Country 2020 de la OMS, España es el país más…

TUI y PROMTUR Panamá, unidas para promocionar el país durante 2022 y 2023

La industria turística comienza a mostrar signos de recuperación en Panamá. La llegada de turistas…

Nace un nuevo periódico digital que apuesta por la pluralidad informativa, cronicaespaña.es

Crónica España es el nuevo periódico digital que nace con vocación de asegurar la libertad…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *