INTERCONTAINER manté el seu creixement i reafirma la seva col·laboració amb la consultoria d’empreses CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

Gràcies a la seva àmplia i consolidada trajectòria, l’empresa ha aconseguit convertir-se en tot un referent nacional en el seu àmbit d’actuació, amb instal·lacions, sistemes de gestió i maquinària que cobreixen totes les necessitats dels seus clients associades al transport marítim de contenidors.

L’empresa posa a la disposició dels seus clients unes modernes i àmplies instal·lacions per a l’operativa de contenidors en el nou Parc Logístic de Riba-roja de Túria, amb una superfície de 85.000 m² amb un ampli dipòsit de contenidors amb taller de reparació, safareig, serveis de pre-trip i zona de control de contenidors frigorífics entre altres serveis.

A més, INTERCONTAINER posseeix un gran magatzem situat en Alcacer (València) per a càrrega i descàrrega de tota mena de mercaderies, amb llicència per a manipular productes alimentosos, control d’estocs, preparació de comandes i picking, paletizaciones i etiquetatges. Ofereix també el servei de compra -venda de contenidors marítims usats i nous per a transport i magatzematge, a més d’una gran flota de vehicles, composta per 23 caps tractors i 30 plataformes adaptades a tota mena de mercaderies, que permet donar cobertura de transport terrestre per tot el territori nacional.

Des dels seus inicis, INTERCONTAINER va tenir com a objectiu primordial mantenir un alt estàndard de qualitat en tots els serveis que oferia als seus clients. Gràcies a aquesta política i als esforços per implantar diversos sistemes de qualitat segons les normes ISO, l’empresa ha estat reconeguda amb l’obtenció de la Marca de Garantia del Port de València tant per al transport de contenidors com per al dipòsit de contenidors.

INTERCONTAINER, S.A. porta col·laborant, des de principis de l’any 2021, en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica d’Empreses líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Ignasi Vidal: “Hay que ´empresarializar´ el despacho, no profesionalizarlo”

Después del éxito de la primera sesión del pasado 18 de mayo, Lefebvre, proveedor de soluciones…

Rubén Fornell, el mentor de empresas, instituciones y personalidades

Pocas son las empresas y personajes públicos que se atreven a confesar quiénes les asesoran…

Alex O’Dogherty celebra 25 años de años de carrera con una actuación especial en El Patio de Triana

El 7 de Julio es sin duda una fecha muy especial para el artista de…

El óxido nítrico, clave para una España saludable en 2030

Según el índice Bloomberg Healthiest Country 2020 de la OMS, España es el país más…

TUI y PROMTUR Panamá, unidas para promocionar el país durante 2022 y 2023

La industria turística comienza a mostrar signos de recuperación en Panamá. La llegada de turistas…

Nace un nuevo periódico digital que apuesta por la pluralidad informativa, cronicaespaña.es

Crónica España es el nuevo periódico digital que nace con vocación de asegurar la libertad…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *