La consultoria CEDEC col·labora amb FRUTAS GARCÍA VARGAS i la seva marca de productes ecològics LA TIERRICA BIO

Foto de CEDEC, consultoría d

L’empresa llança d’aquesta manera, una nova marca comercial amb l’objectiu de convertir-se en tot un referent a nivell europeu en producció, comercialització i distribució de fruita d’os ecològica i biodinàmica d’alta qualitat.

Per a això, l’empresa compta amb una de les majors extensions al nostre país de cultiu ecològic, amb més de 60 hectàrees dedicades a la producció ecològica de paraguaià, nectarina, platerina, préssec i pera, conreades mantenint tècniques respectuoses amb la terra i el medi ambient.

L’èxit dels productes de la TIERRICA BIO s’ha aconseguit gràcies al constant esforç que l’empresa ha realitzat en I+D tots aquests anys, innovant fins a aconseguir varietats que ofereixen les millors característiques organolèptiques i de conservació, el creixement constant de la fertilitat dels seus sòls i la incorporació de tecnologia agrària, donant com a resultat productes ecològics d’excel·lent qualitat que han obtingut un gran acolliment en mercats nacionals i internacions, i el reconeixement per part dels consumidors.

FRUTAS GARCÍA VARGAS, S.L.U. porta col·laborant des de l’any 2015 amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial. En l’actualitat, l’empresa afronta el seu futur amb totals garanties d’èxit, reafirmant les iniciatives fetes fins a la data.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Gràcies a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Repara tu Deuda cancela 50.364€ a un matrimonio de Sevilla (Andalucía) con la Ley de Segunda Oportunidad

El Juzgado de Primera Instancia nº9 de Sevilla (Andalucía) ha dictado Beneficio de Exoneración del…

ENRESA se suma a la implantación BIM

ENRESA (Empresa Nacional de Residuos Radiactivos S.A.) -enresa.es- ha licitado el servicio de consultoría estratégico…

VCORE, nuevo token metaverso internacional, cierra preventa suscrita en exceso

Hoy en la conferencia, Enter the Metaverse en Londres, Together Labs, anunció VCORE (www.getvcore.io), un…

Schneider Electric y GreenYellow se asocian para acelerar la bajada de emisiones de carbono de las empresas

Schneider Electric, líder en la transformación digital de la gestión de la energía y la…

La radioterapia moderna constata su eficacia en pacientes con cáncer metastásico “potencialmente curables”

Al respecto, la doctora Carmen Rubio explicó que técnicas de alta precisión como la SBRT…

AleaSoft: Resumen 2021 (parte I): Las renovables siguen lanzadas

El sorprendente año 2021El año 2021 está llegando a su fin. Después de lo extraordinario…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *