POMELOS MBC obté el certificat de qualitat empresarial CEDEC i reafirma la seva col·laboració amb la consultoria

Foto de CEDEC, consultoría d

POMELOS MBC és l’única empresa nacional que treballa en exclusiva aquest cítric. Aquesta especialització els ha permès ser, avui dia, líders nacionals d’exportació d’aranges, que embeni a més de 15 països de tot el món gràcies a la seva alta capacitat de resposta i, sobretot, a l’elevada qualitat del producte comercialitzat.

L’empresa distribueix aranja sota les marques Pomelos MBC i Miramar, que garanteixen la qualitat d’un producte de gran textura, color i sabor, a més d’assegurar una disponibilitat durant tot l’any. En 2020, l’empresa llança la seva nova marca Barber Fruits, comercialitzant tant a Espanya com en mercats internacionals aranges, taronges, alvocats, llimones, mangos, kakis i pinyes, tots ells procedents de productors compromesos amb la qualitat i que compleixen els alts estàndards de qualitat de l’empresa.

Així, l’empresa valenciana pot oferir als consumidors, productes frescos i saludables de la màxima qualitat. Per a això, mantenen les normatives de qualitat més exigents del mercat, revisades i actualitzades periòdicament i, per a major seguretat, auditades per empreses externes que garanteixen la màxima qualitat del producte.

Gràcies a tot aquest treball i les actuacions implementades aquests últims anys, POMELOS MBC, S.L. ha obtingut el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees de Control de Gestió i d’ Estratègia Empresarial i d’Organització atorgat després d’una exhaustiva anàlisi per la consultoria CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització estratègica d’empreses.

En l’actualitat, POMELOS MBC, S.L. encara el seu futur amb totals garanties d’èxit. Prova d’això és el segell de qualitat recentment atorgat, pel qual la consultoria CEDEC, amb qui col·labora des de l’any 2016, acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, i distingeix a l’empresa, garantint la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

La Federación Catalana de Vehículos Históricos preocupada por el despliegue de las ZBE

La Federación Catalana de Vehículos Históricos se ha reunido con el departamento de acción climática…

Diego Mateos, experto energético: ¿Cómo afecta el tope del gas al precio de la luz?

“Con el tope al precio del gas para la generación eléctrica por lo menos vamos…

CATA presenta su nueva campaña de promoción turística centrada en mostrar la esencia del destino

La Agencia de Promoción Turística de Centroamérica (CATA, por sus siglas en inglés) ha creado…

TUI y Jordania, unidas para promocionar el país

En 2019 Jordania recibió un total de 42.000 turistas españoles aproximadamente y 2020 prometía más…

Nace el Grupo de Radiología móvil

La radiología a domicilio o móvil ahorra costes al sistema sanitario y previene riesgos para…

La Fundación Adecco retoma la presencialidad en la XIII edición de la Carrera de las Capacidades

Tras dos años de restricciones marcados por la Covid-19, la Carrera de las Capacidades retorna…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *