Segell de qualitat empresarial CEDEC per a EXCLUSIVAS AITANA qui reafirma la seva col·laboració amb la consultoria

Foto de CEDEC, consultoría d

Addicionalment a la venda d’aquesta mena de productes a l’engròs, l’empresa disposa d’un servei propi especialitzat en la distribució de begudes a domicili, des d’aigües minerals a sucs, passant per refrescos, lactis, cerveses o vins, una àmplia gamma de productes amb una periodicitat de repartiment setmanal.

Juntament amb la venda i distribució, EXCLUSIVAS AITANA ofereix, amb la línia de transport pròpia, el servei de regulador als seus principals proveïdors. Tot un conjunt de serveis que l’empresa presta de manera eficient, amb productes menys contaminants i cada vegada més vehicles elèctrics per a millorar el medi ambient.

EXCLUSIVAS AITANA ha obtingut recentment el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’Estratègia Empresarial i Control de Gestió i Costos atorgat per la consultoria CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització estratègica per a pimes i empreses familiars.

EXCLUSIVAS AITANA, S.A.L. encara el seu futur amb totals garanties d’èxit. Prova d’això és el segell de qualitat recentment atorgat, pel qual CEDEC, amb qui col·labora des de l’any 2019, acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, i distingeix a l’empresa, garantint la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

L’empresa, implantada a Espanya des de 1971, ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Nubia amplía su colaboración con Vodafone y lanza el REDMAGIC 6 y su reloj de pulsera REDMAGIC Watch

El REDMAGIC 6 adopta la pantalla AMOLED con la mayor tasa de refresco del sector,…

Más del 75% de las viviendas unifamiliares de España tiene espacio para placas solares, según Lodeal Green

Nuestro país tiene un gran potencial en cuanto a la generación de energía solar, teniendo…

Limpieza Pulido: “La limpieza en residencias es esencial para proteger a los más afectados por la pandemia”

Las residencias geriátricas han sido, durante el año 2020, los lugares con más incidencias de…

Los perfiles mejor pagados en España en 2021 del sector Digital & E-Commerce y Gran Consumo

El pasado 2020 estuvo marcado por la COVID-19 y por sus consecuencias tanto a nivel…

¿Cómo utilizar un taladro? – Por Todotaladro.me

Existen una gran variedad de taladros y de diferentes potencias, pero como es obvio no…

Heura, Unilever y Nestlé, junto a 16 empresas más, patrocinarán el primer encuentro B2B plant-based

Veggie2Business, encuentro de negocios plant-based pionero en España, celebrará su primera edición los días 4…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *