SETEGAR inaugura la seva nova seu i manté la seva col·laboració amb la consultoria d’empreses CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

Amb 50 anys d’experiència en el sector, l’empresa s’ha convertit en tot un referent dins de la seva zona d’actuació, principalment Catalunya, on ofereix serveis de venda, lloguer, reparació i manteniment de carretons elevadors, equips de neteja, maquinària específica per a embalatge, prestatgeries per a magatzematge, carretons d’alumini d’alta resistència i plataformes aèries entre altres.

A més de productes, l’empresa ofereix assessorament específic sobre quines són les millors solucions que cobreixen les necessitats dels centres productius dels seus clients, ajudant-los a dissenyar els seus magatzems i rutes de transport intern dels materials, així com formació i atenció personalitzada per a solucionar qualsevol dubte que puguin tenir els seus clients.

Des dels seus orígens, SETEGAR, s’ha mantingut fidel als seus orígens, oferint un servei d’alta qualitat, oferint productes de primeres marques. L’empresa, és actualment distribuïdor oficial de YALE, TENNANT, EXPRESSO i CONTROLPACK.

Gràcies a la seva àmplia trajectòria i un creixement sostingut, l’empresa ha dut a terme una política d’expansió que ha fet necessària l’ampliació de les seves instal·lacions. Així, a mitjan 2022, SETEGAR inaugurarà una nova seu a Montmeló (Barcelona), que triplica l’espai actual fins a arribar als més de 3.500 m² de superfície. Amb aquestes noves instal·lacions, s’ampliarà la capacitat de realitzar operacions de manteniment, optimitzant els temps de reparació i, per tant, la capacitat de resposta a les necessitats dels seus clients.

Amb la finalitat de continuar avançant i consolidar els seus plans de creixement i expansió, SETEGAR 2002 S.L. col·labora des de l’any 2017 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica en gestió, direcció i organització empresarial, amb l’objectiu d’aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Ignasi Vidal: “Hay que ´empresarializar´ el despacho, no profesionalizarlo”

Después del éxito de la primera sesión del pasado 18 de mayo, Lefebvre, proveedor de soluciones…

Rubén Fornell, el mentor de empresas, instituciones y personalidades

Pocas son las empresas y personajes públicos que se atreven a confesar quiénes les asesoran…

Alex O’Dogherty celebra 25 años de años de carrera con una actuación especial en El Patio de Triana

El 7 de Julio es sin duda una fecha muy especial para el artista de…

El óxido nítrico, clave para una España saludable en 2030

Según el índice Bloomberg Healthiest Country 2020 de la OMS, España es el país más…

TUI y PROMTUR Panamá, unidas para promocionar el país durante 2022 y 2023

La industria turística comienza a mostrar signos de recuperación en Panamá. La llegada de turistas…

Nace un nuevo periódico digital que apuesta por la pluralidad informativa, cronicaespaña.es

Crónica España es el nuevo periódico digital que nace con vocación de asegurar la libertad…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *