EL CHISMA implanta el control de gestió CEDEC BI GOLD i manté la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

Des que en 1998 es fundés el seu primer centro en Alcalá de la Vall (Cadis), la cadena de supermercats ha experimentat un progressiu creixement, amb l’obertura de centres Cash&Carry a Alcalá de la Vall (Cadis), a Ronda (Màlaga), en el centre comercial de Albolote (Granada) i, la seva última inauguració, el situat de Chauchina (Granada).

Emmarcat en el seu pla d’expansió i en resposta a la gran acceptació de la seva oferta comercial, qualitat de servei i preu competitiu, EL CHISMA ha realitzat recentment una important ampliació del seu centre a Ronda, passant dels 400 m² inicials a més de 1.600 m² actuals, mostra clara de l’aposta estratègica de l’empresa pel creixement de la companyia.

Tot aquest augment de personal i de centres de venda, obliga l’empresa a portar un major control de gestió. Per a això, l’empresa ha posat en marxa un important procés de digitalització de tota la seva informació financera, implantant la plataforma CEDEC Business Intelligence GOLD, una potent eina d’anàlisi empresarial en línia que permet realitzar un tractament de les dades de l’empresa, convertint-los en informació útil, visual i interactiva per a ser consultats en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Gràcies als serveis de la consultoria CEDEC, amb la qual l’empresa col·labora des de l’any 2020, amb aquesta nova plataforma de control de gestió, la direcció de l’empresa obté una visió global i detallada del negoci i de la seva evolució, monitorant les dades en temps real, la qual cosa permet un major control economicofinancer que agilita la gestió empresarial.

Amb la finalitat de professionalitzar la gestió de l’empresa, EL CHISMA, S.L. col·labora amb CEDEC , Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965. Aquesta col·laboració es mantindrà de forma continuada els pròxims mesos amb l’objectiu d’afermar el projecte empresarial, assegurar el relleu generacional i consolidació de les noves obertures, la qual cosa haurà de permetre EL CHISMA S.L aconseguir les més altes quotes d’Excel·lència Empresarial en un futur pròxim.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

A Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

BIO-DIS Pharma refuerza su compromiso medioambiental con una planta fotovoltaica de autoconsumo energético

Laboratorios BIO-DIS Pharma -compañía andaluza especializada en el desarrollo, fabricación, distribución y exportación de vitaminas,…

El masaje: un arte para la salud que se practica desde hace miles de años, por ZENTOPÍA

Historia del masajeEl masaje es sin duda el remedio más antiguo adoptado por el hombre…

Estudios Madrid, consejos para preparar oposiciones a Policía Nacional

Pero nada es imposible, por eso en Centro de Estudios Madrid se ofrecen estos consejos…

PULIDO DE SUELOS: ventajas de los suelos de hormigón pulido

El hormigón es un material muy importante en la construcción o en la reforma de…

Schaeffler organiza el ‘Climate Action Day’ a nivel mundial

El 22 de junio se celebró el ‘Climate Action Day’ en todos los emplazamientos de Schaeffler…

La startup Zinkee gana la V edición de Venture on the Road

El jueves 14 de julio se celebró la gran final de la V edición de…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *