Gusto Garantizado col·labora amb la consultoria d’empreses CEDEC per reforçar el seu posicionament en el mercat

Foto de CEDEC, consultoría d

Des de la seva seu central, l’empresa distribueix més de 350 tones dels seus productes per tota la geografia espanyola, ja sigui en grans empreses del sector de l’alimentació com en petits comerços que embenin al detall, oferint a tots ells un assessorament tècnic especialitzat gràcies a un equip humà altament qualificat.

En la seva política de millor contínua, l’empresa analitza els hàbits i preferències del consumidor amb l’objectiu d’oferir aquells productes que s’adapten a les noves necessitats, tendències i gustos, sempre mantenint els màxims estàndards de qualitat. Parar això, utilitzen sempre matèries primeres de primera qualitat, amb una producció subjecta a exhaustius controls de qualitat per a oferir la màxima garantia als seus clients.

Resultat d’això, és la consolidada posició que l’empresa posseeix en el mercat, amb una xifra de negoci i vendes que, fruit de la satisfacció dels seus clients, augmenten any rere any.

Gusto Garantizado, S.L. col·labora, des de l’any 2020, amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC en el desenvolupament d’un pla estratègic amb l’objectiu d’abordar el futur amb majors garanties d’èxit i consolidar el seu creixement i posició en el mercat.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

BIO-DIS Pharma refuerza su compromiso medioambiental con una planta fotovoltaica de autoconsumo energético

Laboratorios BIO-DIS Pharma -compañía andaluza especializada en el desarrollo, fabricación, distribución y exportación de vitaminas,…

El masaje: un arte para la salud que se practica desde hace miles de años, por ZENTOPÍA

Historia del masajeEl masaje es sin duda el remedio más antiguo adoptado por el hombre…

Estudios Madrid, consejos para preparar oposiciones a Policía Nacional

Pero nada es imposible, por eso en Centro de Estudios Madrid se ofrecen estos consejos…

PULIDO DE SUELOS: ventajas de los suelos de hormigón pulido

El hormigón es un material muy importante en la construcción o en la reforma de…

Schaeffler organiza el ‘Climate Action Day’ a nivel mundial

El 22 de junio se celebró el ‘Climate Action Day’ en todos los emplazamientos de Schaeffler…

La startup Zinkee gana la V edición de Venture on the Road

El jueves 14 de julio se celebró la gran final de la V edición de…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *