SERFESA implanta el sistema de control de gestió CEDEC- BI GOLD i manté la seva col·laboració amb CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

Creada en 2008, l’empresa destaca pel tracte personalitzat que ofereix als seus clients, assumint com a propis cadascun dels projectes encomanats. Amb una atenció especial a la planificació, execució i direcció de l’obra, SERFESA desenvolupa la seva activitat a nivell nacional, gràcies a un equip humà qualificat i permanentment format en les últimes tècniques aplicades als treballs que realitza.

Emmarcat en el seu pla estratègic de creixement i amb la finalitat de tenir un major control de la seva informació financera, l’empresa ha posat en marxa un important procés de digitalització gràcies a la plataforma CEDEC Business Intelligence GOLD, una potent eina d’anàlisi empresarial en línia que permet realitzar un tractament de les dades de l’empresa, convertint-los en informació útil, visual i interactiva per a ser consultats en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Gràcies als serveis de la consultoria empresarial CEDEC, amb aquesta nova plataforma de control de gestió, la direcció de l’empresa obté una visió global i detallada del negoci i de la seva evolució, monitorant les dades en temps real, la qual cosa permet un major control economicofinancer que agilita la gestió empresarial.

Amb l’objectiu de professionalitzar la gestió de l’empresa, SERFESA – SERVICIOS INTEGRALES S.A., col·labora des de l’any 2019 amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica en gestió, direcció i organització empresarial, con l’objectiu d’assolir les mes altes quotes d’ Excelencia Empresarial.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

APlanet refuerza su equipo directivo con tres perfiles de finanzas, ventas y atención al cliente

APlanet, startup especializada en tecnología aplicada a la gestión de la sostenibilidad en el entorno…

EiDF Solar crece en comercialización al alcanzar un acuerdo de compra con Nagini, del Grupo AC Solutions

El acuerdo contempla la integración de la comercializadora Nagini y sus marcas de comercialización asociadas,…

Las tiendas oficiales Diamond Store presentan en primicia las novedades 2022 de Quick Step

Para atender las necesidades y los deseos de los clientes, en Quick Step no solo…

Project Management Business Centre cumple 10 años y supera 2.000 alumnos formados en gestión de proyectos

PMBC ha formado a más de 2.000 profesionales de España a través del campus online,…

Nace Factoría de Metaversos para democratizar el acceso al metaverso

Desde ahora, las pymes de este país, que son el motor de la economía española…

AleaSoft: Los precios de los mercados eléctricos europeos subieron por el aumento de la demanda

Producción solar fotovoltaica y termosolar y producción eólicaDurante la tercera semana de mayo, la producción…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *