MANIPULADOS NICOLA manté el seu creixement i reafirma la col·laboració amb la consultoria d’empreses CEDEC

Amb una trajectòria àmpliament reconeguda i més de 18 anys d’experiència en el sector, l’empresa manté un creixement sostingut, la qual cosa els ha permès ampliar les seves instal·lacions i actualitzar la seva imatge gràfiques, a més de la senyalística de les seves oficines, creant espais nous plens de color i missatges que reafirmen els principis de l’empresa, basats en la cura i respecte de la naturalesa, aprofitat les últimes innovacions del sector per a oferir un producte de la màxima qualitat.

Actualment, l’empresa compta amb una gran planta amb més de 8.000 m² de superfície, que inclou oficines, naus logístiques, cambres frigorífiques, avantcambres, sales de producció a temperatura controlada i sales de pelat, totes elles amb els últims avanços tècnics i el treball d’un equip humà molt qualificat.

El seu principal objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels seus clients, gràcies a un producte d’alta qualitat, servit per a obtenir les màximes garanties de satisfacció dels seus consumidors. A més d’Espanya, l’empresa comercialitza els seus productes a països com Alemanya, Bèlgica, República Txeca, França i Itàlia, sempre amb una logística que assegura una total fiabilitat del transport, perquè els productes arribin al seu destí mantenint tota la seva qualitat i propietats organolèptiques.

Amb la finalitat de continuar avançant positivament i professionalitzar la gestió de l’empresa, MANIPULADOS NICOLA S.L.U. col·labora des de l’any 2015 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica en gestió, direcció i organització empresarial, amb l’objectiu d’aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

La participación de 176 equipos confirma la esencia solidaria de la Oxfam Intermón Trailwalker 2022

La Oxfam Intermon Trailwalker cerró hoy su 11ª edición en Girona con 176 equipos y…

Llega el renting de equipamiento óptico para B2B en la Online Store de Leica mediante Iberent Technology

Una iniciativa pionera en España donde una empresa de producción de equipamiento óptico y cámaras…

La firma de calzado Popa en plena expansión

La firma de calzado española Popa, que nació hace ya siete años con las menorquinas…

Mercedes Vegas, directora de Expansión de Schmidt, en el Top 30 influencers de Franquicias

Tormo Franquicias y Consulting junto con Franquicias Hoy, han elaborado un listado donde se encuentran…

Fersay presenta dos nuevos tostadores horizontales de marca propia

Fersay amplía su gama de desayuno con dos nuevos modelos de tostadores horizontales de 600w….

Las chips orgánicas sal marina, de Monti, galardonadas con el “Excellent Taste Organic”

En estos premios, sólo están calificados para participar aquellas bebidas y alimentos de agricultura orgánica….

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *