TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN impulsa la seva internacionalització i manté la col·laboració amb la consultoria CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

TAVOLA treballa per a les principals marques del mercat de la cosmètica de luxe, a les quals ofereix les solucions necessàries per a la seva promoció en el punt de venda, assessorant-les per a complir els seus objectius de màrqueting amb dissenys i produccions dutes a terme a un preu molt competitiu.

En el context actual i emmarcada en el seu pla estratègic de creixement, TAVOLA ha potenciat la internacionalització de l’empresa, desenvolupant projectes fora de les nostres fronteres gràcies a la confiança dipositada pels seus actuals clients. En aquest sentit, l’empresa ha desenvolupat per a la prestigiosa signatura de cosmètics suïssa LA PRAIRIE, un estand en el palau d’exposicions de París Grand Palais Ephemere.

TAVOLA manté la confiança de les grans marques de perfumeria i cosmètica per al llançament dels seus productes, tot això gràcies a la qualitat i compromís amb l’excel·lència que des del primer moment a transmès l’empresa a tots els seus clients.

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN, S.L. porta col·laborant, des de l’any 2013, en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses, desenvolupant projectes centrats en la millora de la seva estructura organitzativa, el control de gestió de l’empresa i la planificació estratègica i operativa.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Piscinas Lara: “La cloración salina es un sistema muy beneficioso para las piscinas”

El principio más importante en el mantenimiento de la piscina es un agua desinfectada y…

PACARI suma un nuevo reconocimiento con el Premio Excelencias Gourmet

Por ser chocolates 100% orgánicos, procedentes del comercio directo y ser la única empresa en…

Nace Feetcalm, la primera firma enfocada en exclusiva al cuidado integral de los pies

Los pies de cada persona caminan una media de 5.000 pasos al día y, si…

El Congreso de F&B Hotelero analiza oportunidades y desafíos para la industria de Alimentación y Bebidas

El Congreso tendrá lugar en la Academia de Cine de Madrid el 31 de enero…

AleaSoft: Los precios de los mercados eléctricos europeos se dan un respiro en la tercera semana de enero

Producción solar fotovoltaica y termosolar y producción eólicaLa tercera semana de enero terminó con un…

ILIA Consulting crece con la integración del despacho de abogados Codina-Canalda

ILIA Consulting ha sido una de las firmas que más ha crecido en los últimos…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *