UNIFORMES GARY’S potencia la seva línia més sostenible i manté la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

En constant innovació, l’empresa fabrica uniformitat principalment per al sector serveis, presentant anualment col·leccions específiques per a l’hostaleria, sanitat, educació i centres de bellesa entre altres, amb un ampli catàleg de productes que ajuden a millorar la imatge dels treballadors que desitgen vestir de manera còmoda, moderna i segura en el seu dia a dia laboral.

Per a donar un bon servei i la màxima qualitat als seus clients, l’empresa treballa amb els millors proveïdors de matèries primeres, en unes instal·lacions totalment equipades amb més de 4.000 m² de superfície i un equip humà altament compromès, compost per més de 70 treballadors directes i més de 300 persones responsables del cosit de les peces.

Oferir un producte de la màxima qualitat sempre ha estat un dels objectius d’UNIFORMES GARY’S. Però en l’actualitat, la sostenibilitat ja forma part dels seus pilars estratègics. És per això, que l’empresa aposta per l’ús de materials ecològics en les seves creacions NatureWare, línia basada en teixits respectuosos amb el medi ambient com el polièster reciclat i el cotó orgànic.

CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica d’Empreses, líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses, porta col·laborant des de l’any 2019 amb UNIFORMES GARY’S, duent a terme un assessorament amb l’objectiu de millorar la seva gestió empresarial i crear unes sòlides bases per a afermar el seu creixement i aconseguir els resultats desitjats.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

Chargy incorpora su tecnología de carga inteligente en las estaciones de la línea ML1 de Metro de Madrid

Metros Ligeros de Madrid acaba de firmar un acuerdo de colaboración con Chargy para ofrecer…

Presentación oficial del nuevo Comité Ejecutivo del Cuerpo Consular de Barcelona

El Cuerpo Consular de Barcelona ha presentado oficialmente el nuevo Comité Ejecutivo que fue elegido…

Ovoclinic, grupo de clínicas de reproducción asistida, celebra su décimo aniversario

El grupo de clínicas de reproducción asistida Ovoclinic celebró el pasado sábado su décimo aniversario….

El mejor refugio para los Nómadas Digitales

Los nómadas digitales han llegado para quedarse. Según datos de la plataforma Airbnb, se han…

Exolum avanza en su apuesta por la sostenibilidad al obtener las certificaciones ISCC Plus e ISCC Corsia

Exolum ha obtenido las certificaciones de sostenibilidad ISCC Plus e ISCC Corsia otorgadas por el…

La actividad del sector HORECA en camino de la recuperación

La actividad del sector HORECA en camino de la recuperación, con un crecimiento del 1,5…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *