UNIFORMES GARY’S potencia la seva línia més sostenible i manté la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

Foto de CEDEC, consultoría d

En constant innovació, l’empresa fabrica uniformitat principalment per al sector serveis, presentant anualment col·leccions específiques per a l’hostaleria, sanitat, educació i centres de bellesa entre altres, amb un ampli catàleg de productes que ajuden a millorar la imatge dels treballadors que desitgen vestir de manera còmoda, moderna i segura en el seu dia a dia laboral.

Per a donar un bon servei i la màxima qualitat als seus clients, l’empresa treballa amb els millors proveïdors de matèries primeres, en unes instal·lacions totalment equipades amb més de 4.000 m² de superfície i un equip humà altament compromès, compost per més de 70 treballadors directes i més de 300 persones responsables del cosit de les peces.

Oferir un producte de la màxima qualitat sempre ha estat un dels objectius d’UNIFORMES GARY’S. Però en l’actualitat, la sostenibilitat ja forma part dels seus pilars estratègics. És per això, que l’empresa aposta per l’ús de materials ecològics en les seves creacions NatureWare, línia basada en teixits respectuosos amb el medi ambient com el polièster reciclat i el cotó orgànic.

CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica d’Empreses, líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses, porta col·laborant des de l’any 2019 amb UNIFORMES GARY’S, duent a terme un assessorament amb l’objectiu de millorar la seva gestió empresarial i crear unes sòlides bases per a afermar el seu creixement i aconseguir els resultats desitjats.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Relacionados

BIO-DIS Pharma refuerza su compromiso medioambiental con una planta fotovoltaica de autoconsumo energético

Laboratorios BIO-DIS Pharma -compañía andaluza especializada en el desarrollo, fabricación, distribución y exportación de vitaminas,…

El masaje: un arte para la salud que se practica desde hace miles de años, por ZENTOPÍA

Historia del masajeEl masaje es sin duda el remedio más antiguo adoptado por el hombre…

Estudios Madrid, consejos para preparar oposiciones a Policía Nacional

Pero nada es imposible, por eso en Centro de Estudios Madrid se ofrecen estos consejos…

PULIDO DE SUELOS: ventajas de los suelos de hormigón pulido

El hormigón es un material muy importante en la construcción o en la reforma de…

Schaeffler organiza el ‘Climate Action Day’ a nivel mundial

El 22 de junio se celebró el ‘Climate Action Day’ en todos los emplazamientos de Schaeffler…

La startup Zinkee gana la V edición de Venture on the Road

El jueves 14 de julio se celebró la gran final de la V edición de…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *